Ingrediente: 1 plic budincă caramel, 1 plic budincă vanilie, 800 ml lapte, 10 linguri zahăr, o jumătate pungă pişcoturi (din aceea mare cu 4 punguţe mici înăuntru), nucă de cocos colorată, suc de portocale, esenţă de portocale, rom, vanilie, 80 g unt
Cum se face:
Preparăm budincile. În cea de vanilie am mai pus o esenţă vanilie şi în cea de caramel o esenţă de rom. Am adăugat în fiecare după preparare câte 40 g unt.
Sucul de portocale l-am amestecat cu esenţa de portocale.
Un bol mare l-am învelit în folie alimentară (din plastic)
Am trecut câte un pişcot repede prin suc si l-am aşezat în formă. Am continuat aşa până toată forma era cu pişcoturi (numai fundul)
Am adăugat budinca de caramel, am pus iar un rând de pişcoturi însiropate dar le-am pus invers decât pe primele, am pus budinca de vanilie, cocos albastru şi iar pişcoturi însiropate (paralele cu primul rând).
Am pus-o la frigider, şi teoretic trebuia să o îmbrac în frişcă, dar Ilincuţa nu a vrut să doarmă de la ora 23 la 3 jumate dimineaţa şi tăticul Costinel care a rămas ”de gardă” cu ea a poftit la o bucăţică.
Cum arată:
Delicios arata ,Ralu!Dreptate a avut taticul Costinel,daca tot a stat de garda,merita un premiu 😉
Da, arată bine, drept urmare a mai rămas o mini bucăţică 🙂