Ingrediente: 1 plic budincă caramel, 1 plic budincă vanilie, 800 ml lapte, 10 linguri zahăr, o jumătate pungă pişcoturi (din aceea mare cu 4 punguţe mici înăuntru), nucă de cocos colorată, suc de portocale, esenţă de portocale, rom, vanilie, 80 g  unt

Cum se face: 

Preparăm budincile. În cea de vanilie am mai pus o esenţă vanilie şi în cea de caramel o esenţă de rom. Am adăugat în fiecare după preparare  câte 40 g unt.

Sucul de portocale l-am amestecat cu esenţa de portocale.

Un bol mare l-am  învelit în   folie alimentară (din plastic)

Am trecut câte un pişcot repede prin suc si l-am aşezat în formă. Am continuat aşa până toată forma era cu pişcoturi (numai fundul)

Am adăugat budinca de caramel, am pus iar un rând de pişcoturi însiropate dar le-am pus invers decât pe primele, am pus budinca de vanilie, cocos albastru şi iar pişcoturi însiropate (paralele cu primul rând).

Am pus-o la frigider, şi teoretic trebuia să o îmbrac în frişcă, dar Ilincuţa nu a vrut să doarmă de la  ora 23 la 3 jumate dimineaţa şi tăticul Costinel care a rămas ”de gardă” cu ea a poftit la o bucăţică.

Cum arată:

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.