Ingrediente: 7 ouă, 1 cană zahăr, 1 cană ulei, 1 cană şi jumătate de făină, 1/2 cană lapte, coaja rasă de la o lămâie, 1 esenţă vanilie, 2 linguri cacao 2-3 linguri stafide
Se separă albuşurile de gălbenuşuri.
Jumătate din cantitatea de zahăr se amestecă foarte bine că galbenuşurile. După ce s-a topit zahărul se toarnă încet uleiul amestecând încontinuu. Se pune laptele, esenţa şi coaja de lămâie. Făina cernută înainte, se toarnă în această compoziţie
Albuşurile se bat spună. După ce s-au întărit se adaugă puţin câte puţin zahărul rămas.
Se amestecă albuşurile cu gălbenuşurile.
Se opreşte puţină cocă în care se pun 2 linguri cacao.
Tava tapetată cu hârtie de copt.
Se toarnă compoziţia.
Peste se pune compoziţia cu cacao şi se amestecă neregulat pentru a forma un model marmorat.
Se pun stafidele.
Se coace în cuptorul preîncălzit la 180 de grade timp de 40-50 minute (în funcţie de cuptor şi de tava folosită)