De cinci ori mămică. Despre dietă, slăbit, sport. Stil de viață sănătos.

Afacere Postliceală

Asistentă medicală – EU

Concediul s-a terminat și cu el s-a încheiat o altă etapă a vieții mele.

Am decis că vreau să încep să îmi fac meseria mea. Cea pentru care am învățat cu atât de multă dragoste timp de 3 ani, cea în care am pus atât de multă pasiune, timp și efort. Asta s-a și văzut la finalul celor 3 ani de școală, când am fost numită Șefa de promoție 2015 a școlii postliceale Regina Maria de România – Ploiești. Meseria care mi se potriveșe cel mai bine. Activitatea care mă ajută și mă face fericită. Vreau să mă angajez ca Asistent Medical Generalist.

Pentru asta a trebuit să iau altă decizie. Cum se spune o ușă se închide și alta se deschide…așa că a trebuit să vând magazinul meu online, de genți. Nu a fost un lucru ușor. Am pus suflet în fiecare colet trimis și fiecare client mulțumit a însemnat o reușită pentru mine. Ceea ce mă consolează este faptul că magazinul  nu este pe mâna unor străini, ci a unor prieteni și vor face mai departe ceva bun cu el.

Munca de asistent medical vine din dorința de a dărui dragoste, bunătate, înțelegere și experiența mea de femeie și mamă iar asta vor compensa la început lipsa mea de experiență ca și asistent medical. Este o meserie pe care am decis să o fac, după mai bine de 10 ani de inginerie. Eu cred, că atunci când alegi să îți schimbi meseria, noua meserie va fi făcută cu o pasiune și o dragoste mai mare pentru că ești matur când alegi ce vrei să faci cu viața ta, și știi sigur cum vrei să trăiești.

Așa că…angajează cineva o asistentă în Ploiești?

S-ar putea să-ți placă și...

2 comentarii

  1. Dr.ing. Chin.Mariana Nita spune:

    Suntem fericiți să descoperim tineri ca voi care ne hrănesc speranța că România poate fi salvată .Sunteti sămânță buna care va da nastere ă NATIEI ROMANE cu un viitor strălucit. De asemeni suntem mândri că am cunoscut-o pe BUNICA copiilor Dumneavoastra respectiv :Ing.Dr.Lector Eva Trambitasu o femeie și mama de exceptie in calitate de colegi de facultate în Iași.Fam ing.Nita

    1. Vă mulțumim pentru minunatele dvs. cuvinte pe care ni le-ați transmis!
      Vă dorim multă sănătate și să vă bucurați de cei dragi!!!!

Lasă un răspuns