Concediul s-a terminat și cu el s-a încheiat o altă etapă a vieții mele.

Am decis că vreau să încep să îmi fac meseria mea. Cea pentru care am învățat cu atât de multă dragoste timp de 3 ani, cea în care am pus atât de multă pasiune, timp și efort. Asta s-a și văzut la finalul celor 3 ani de școală, când am fost numită Șefa de promoție 2015 a școlii postliceale Regina Maria de România – Ploiești. Meseria care mi se potriveșe cel mai bine. Activitatea care mă ajută și mă face fericită. Vreau să mă angajez ca Asistent Medical Generalist.

Pentru asta a trebuit să iau altă decizie. Cum se spune o ușă se închide și alta se deschide…așa că a trebuit să vând magazinul meu online, de genți. Nu a fost un lucru ușor. Am pus suflet în fiecare colet trimis și fiecare client mulțumit a însemnat o reușită pentru mine. Ceea ce mă consolează este faptul că magazinul  nu este pe mâna unor străini, ci a unor prieteni și vor face mai departe ceva bun cu el.

Munca de asistent medical vine din dorința de a dărui dragoste, bunătate, înțelegere și experiența mea de femeie și mamă iar asta vor compensa la început lipsa mea de experiență ca și asistent medical. Este o meserie pe care am decis să o fac, după mai bine de 10 ani de inginerie. Eu cred, că atunci când alegi să îți schimbi meseria, noua meserie va fi făcută cu o pasiune și o dragoste mai mare pentru că ești matur când alegi ce vrei să faci cu viața ta, și știi sigur cum vrei să trăiești.

Așa că…angajează cineva o asistentă în Ploiești?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.