De cinci ori mămică. Despre dietă, slăbit, sport. Stil de viață sănătos.

Cum am slabit Diverse Familia mea

Despre multe

Am cam rămas în urmă cu multe…varicela Ilincuţei este pe final, bubiţele au picat frumos, sper  măcar pe faţă să nu îi rămână niciun semn…cu toate că ar fi ceva minunat după un număr de 68 numai pe faţă. Nu a rupt niciuna, dar am observat că veziculele care erau mult mai mari, au lăsat un mic crater, care sper să se închidă, altfel nu mai cred faza că rămân cicatrici doar dacă le rupi.

După fix 13 zile de la erupţia Ilincuţei, a venit rândul Feliciei. Ce înseamna experienţa…Dacă la Ilinca eram foarte stresată şi panicată, la Feliciuca, eram foarte fericită că a făcut şi ea boala, că se imunizează şi scapă mai târziu de complicaţi. Ciudat nu…

La Dragoş deocamdată nu am observat nimic ciudat, are o singură bubiţă pe picior, dar nu seamănă cu veziculele pe care le-am văzut la fete. Ştiu că vaccinat fiind, dacă face boala o face într-o variantă mult mai uşoară..dar să fie atât de uşoară numai cu o bubiţa???

Între timp, recunosc:  am picat testul cu „fără zahăr” dar nu îmi pare rău, totuşi ce ar fi dependenţă recunoscută oficial, dacă nu aş mai ceda din când în când. Mi-a făcut plăcere să pap dulce dar de azi încerc pentru cel puţin o lună să nu mai cedez în faţa dulcelui…aşa că o să fie bine pentru mine şi pentru silueta mea 🙂

Am plăcerea să vă anunţ că sunt mătuşă unei mici minuni, şi când spun minune de copil nu exagerez. Cum poţi numi un copil care a fost aşteptat 20 de ani şi atunci când a venit în familia noastră a produs o emoţie şi bucurie imensă? Daria Maria să ai parte de o viaţă frumoasă, cu sănătate şi mult noroc!

daria cu matusa ei

Oficial, de astăzi sunt în vacanţă pentru o săptămână. Cum o să mi-o petrec??? Acasă cu fetele mele varicioase 🙂

 

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns