Am început să iubesc să îmi fac mâncarea să arate cât mai bine în farfurie. Să fie gustoasă, corect preparată (după stilul meu de viaţă) să arate bine pentru mine.

Uneori fără să vreau atunci când aşez mâncarea pe farfurie şi o privesc la final văd diverse forme draguţe care îmi încântă şi privirea nu numai papilele gustative.

Legumele la cuptor sunt mai bune dacă le punem în straturi şi nu le amestecăm de la început în tavă. Porţia de 100 g mi-a ieşit la 25 calorii.

Am pus aşa: ceapă, morcov, leuştean, ciupeci, patrunjel, roşii, marar, dovlecel, usturoi, pipei şi sare. Le-am adaugat o canuţa de apă şi le-am băgat la cuptor.

După faptă şi răsplată, deci după ce am grijă mereu ce pap, după ce am fost atât de cuminte în concediu şi mai mereu în ultimile luni  (cu mici scăpări omeneşti, uneori) uite cum mă întâmpină cântarul. Deci, dacă este vacanţă nu trebuie să vină cu relaxarea şi kilogramele în plus. Poate să fie concediu şi mâncând corect, normal, frumos şi să nu schimbăm nimic din ce suntem noi doar că este vacanţă.  Cred că din liceu nu am mai văzut această greutate pe cântar 🙂

Comments

  1. Aia e si la mine MAREA problema,ca daca pap prostii imediat urca,dar de coborat taaare greu coboare.E o lupta continua si cateodata asa ma satur sa ma tot lupt zi de zi 🙁 🙁 🙁

    1. Viaţa este o luptă continuă, dar depinde ce vrei…
      Eu sunt fericită, că la mine coboară foarte repede dacă am mare grijă. Urcă şi foarte repede, dar…asta e. Ne asumăm riscul….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.