De cinci ori mămică. Despre dietă, slăbit, sport. Stil de viață sănătos.

Cum am slabit

Primele trei luni

Acum fix trei luni m-am decis că nu se mai poate…că trebuie să fac ceva cu kilogramele mult prea multeeee pe care le-am pus cu mândrie pentru cel de al patrulea copilaş.

Deşi multe luni m-am ascuns în spatele alăptarii, de data aceasta am spus STOP mâncatului aiurea şi CONTINUARE FERICITĂ alăptare.

Nu credeam că am o memorie a dietei şi a mâncatului sănătos…dar după câteva zile de cântărit mâncarea şi notat totul în jurnalul alimentar m-am trezit ca şi cum niciodată nu am făcut pauză de mâncat sănătos. A fost ca o trezire dintr-un somn mult prea lung. Bine că m-am trezit…

Aşa că…după trei luni de mâncat echilibrat şi după două luni şi jumătate de sport de 5 ori pe săptămână, am acum cu 20 de kg mai putin.

Deci se poate cu condiția să vrei tu…cel din tine….să spui STOP doar atunci când chiar eşti hotărât să schimbi ceva şi ai puterea să renunți la multe dar să accepți tot ce e bun pentru tine va veni cu sacrificii multeeee.

Eu sunt genul care vrea totul sau nimic…nu accept jumătăți de dietă…deci atunci când chiar mă apuc de slabit mă țin de treabă. Mai greu e cu pornitul şi cu găsirea echilibrului…dar odată pornită sunt de neoprit.

Mai am de dat de pe mine încă 15-20 de kg dar deja de acum am reînceput să arăt cum mă ştiam…sunt convinsă că le voi da pe toate cele pe care nu le vreau în viața mea. Nu ştiu dacă în acelaşi ritm frumos le voi da şi pe cele rămase dar ştiu că orice kilogram în minus din mine este un motiv de fericire şi dorință de a reuşi tot ce vreau.

VREI să slăbeşti?? Daaaa

E GREU? Poate…

E IMPOSIBIL? Nuuuu…

Găseşte-ti şi tu un „14” al tău şi baftă să fie în fiecare lună un motiv de bucurie pe cântar!!!

 

S-ar putea să-ți placă și...

2 comentarii

 1. Ralu, asa multa putere imi dai si asa de mult ma bucur ca ai revenit!! Esti minunata! Intre timp, astept si eu un bebe, care va veni cam intr-o luna si jumatate. Nu am acumulat excesiv de multe kg, dar tot va trebui sa dau jos. Si nu ma gandesc la asta cu groaza, ci cu bucurie.
  Tu esti modelul meu! 🙂

  1. Bună Sânzi,
   Ce veste minunată!!! Felicitări!!! Naştere uşoară şi un bebe sănătos şi mâncăcios!!!
   Kilogramele în plus trebuie să fie fix ultima ta grijă în primele 6 luni din viața puiului tău când trebuie să te dedici 100% lui.
   Îți mulțumesc mult pentru cuvintele tale minunate…sincer…şi eu mă bucur mult că am revenit 🙂
   Te pup cu drag şi ai grijă de voi!!!
   Ps. Aştept veşti si poate şi poze cu bebe 😉

Lasă un răspuns