IMG_7418Ceva mai bun cu vinete, făcut de mine  nu cred că am mâncat…parcă nici salata de vinete nu se compară cu această combinație reușită.

Ingrediente: 1 vânătă albă, 5-6 ciuperci, 85 g brânză de oaie, fulgi de ardei iute, pătrunjel, 5 căței usturoi, sare, piper

Așa arată vinetele albe:

IMG_7402

Am pus 3-4 pufuri de ulei de măsline într-o tigaie antiaderentă. După ce s-a încins bine tigaia, am pus feliile de vânătă și ciupercile tăiate, fără să pun sarea de la început. Le-am făcut pe ambele părți până s-au bronzat foarte bine.

IMG_7406

Abia atunci am adăugat sarea, piperul, fulgii de ardei iute și usturoiul tocat.

Înainte să închid focul am pus brânza tăiată cubulețe,  pătrunjelul uscat și  capacul pe tigaie pentru 2-3 minute.

Gata bunătatea 🙂

IMG_7415

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.