IMG_4235

Loboda mov este preferata mea pentru ciorbiță. Vineri mi-am făcut o oală și pentru că astăzi s-a terminat am repetat-o deoarece mi se pare o ciorbă  foarte bună, colorată, care merge păpată rece dar și caldă, cu ceapă sau ardei iute alături dar și cu mămăligă rece.

Într-o oală am pus apă la fiert, am adăugat sare și când apa clocotea am pus: ceapă verde, tulpină de țelină, morcov, ardei gras, roșii, usturoi verde iar după aproximativ 15 minute am pus loboda tocată micuț. Am acrit ciorbița cu bulion de zarzăre și am mai lăsat-o să fiarbă 1-2 minute. La final am tocat 3 legături leuștean și după ce am închis focul l-am pus peste ciorbiță.

Puteți adăuga o mână de orez sau 1-2 ouă bătute.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.