De cinci ori mămică. Despre dietă, slăbit, sport. Stil de viață sănătos.

Dietă cu gust

Mâncarea colorată

Povesteam într-un articol mai vechi despre o idee care mi-a venit şi pe care o pun în practică din când în când, adică să am   o singură culoare în farfurie pentru o zi întreagă, fructe sau legume care să aibă aceeaşi culoare. Puteţi găsi detalii aici.

Ieri am primit pe pagina mea de FB, de la prietena mea,  o imagine foarte grăitoare despre mâncarea colorată. Nu-i aşa că este interesant şi distractiv să mâncăm colorat şi sănătos?

mancarea colorată

Micul meu dejun a fost   colorat,  foarte sănătos şi săţios. Deşi am mâncat pe la ora 8 dimineaţa, mi-a ţinut de foame până pe la ora 14 când am reuşit să iau prânzul.

Avocado cu salată din sfeclă roşie  crudă şi zeamă de lămâie totul la 308 calorii.

IMG_6017

S-ar putea să-ți placă și...

2 comentarii

 1. Te invidiez pentru ca ai un regim de viata atat de sanatos.Esti un exemplu pentru mine.Acum sunt insarcinata in 36 de saptamani si s-au acumulat destule kg.Astept sa treaca timpul, sa nasc,sa pot face sport si sa slabesc…

  1. Dragă Andreea,
   te felicit şi îţi doresc o naştere cât mai frumoasă şi uşoară, un bebe sănătos, mâncăcios şi cuminte!
   Referitor la kilogramele în plus, ai timp să le dai jos, nu te stresa prea tare de acum pentru ele. Toate la timpul lor. Importante sunt unicele şi minunatele momente pe care le vei petrece cu puiul tău, clipe magice cu care nu te vei mai reîntâlni.
   Îţi mulţumesc pentru aprecieri.
   Te pup cu drag!

Lasă un răspuns