De cinci ori mămică. Despre dietă, slăbit, sport. Stil de viață sănătos.

Familia mea

Motivaţia pozelor

DSCF6936A mai trecut un an, nu ştiu când, dar ştiu cum. A trecut cu bine, cu rezultate foarte  bune în plan personal, familial şi spiritual.

Mâine este Crăciunul 2012, sigur cel mai frumos moment din an, plin de bucurie, fericire, veselie şi inocenţă.  Fetele dorm, Dragoş se uită absorbit  la ”Doamna şi Vagabondul”,  Costinel savurează un pahar cu cognac  iar eu îmi pun dorinţele mele speciale  din seara de Ajun.

Pentru că aici suntem între prieteni, pot să vă spun şi vouă ce îmi doresc.

Îmi doresc să am un an 2013 măcar la fel de frumos şi uşor ca şi 2012.

Îmi doresc să am familia sănătoasă, unită şi fericită. Copiii să fie sănătoşi şi fericiţi, Costinel să fie super sănătos şi împlinit pe toate planurile şi să mă iubească încontinuare.

Îmi doresc să pot să termin cu bine Postliceala, să pot să învăţ cât mai mult şi cât mai bine.  Să am ocazia să lucrez la specialitatea pe care o doresc, să am puterea să rămân un om milos şi cu iubire pentru oamenii din jur, indiferent de comportamentul celor din jurul meu.

Îmi doresc să pot să mă menţin la greutatea de 54 kilograme ( plus – minus un kilogram) la fel de uşor ca până acum.

Îmi doresc să pot să ajut din experienţa mea cât mai mulţi oameni  care vor să îşi schimbe modul de a trăi, nu doar  pentru  a slăbi.

Îmi doresc să fiu capabilă să respect acelaşi program de sport şi alimentaţie din ultimile nouă luni.

Îmi doresc să am ocazia să fac o emisiune TV, doar ca să pot motiva  persoanele obeze că nu numai vedetele susţinute de o armată de oameni, pot slăbi, ci şi noi, oamenii obişnuiţi suntem cu voinţă şi putem să devenim . Puterea exemplului este foarte importantă când lupţi cu tentaţiile culinare.

Îmi doresc să am capacitatea să detectez minciuna şi falsitatea din oameni, fără să mai sufăr la cea mai mică dezamăgire.

Îmi doresc ca toti/toate care intraţi şi citiţi gândurile mele, să vă găsiţi echilibrul de care aveţi nevoie, să ajungeţi la kilogramele dorite (cele care luptaţi pentru asta)  şi cel mai important să trăiţi sănătos în fiecare zi.

Sigur mai sunt multe de dorit, dar privind comparativ pozele făcute în decembrie  2011 şi decembrie 2012 ştiu că dorinţa mea cea mai mare este să nu mai ajung ca în 2011.


DSCF6909  DSCF9262

Crăciun fericit şi La mulţi ani!

S-ar putea să-ți placă și...

8 comentarii

 1. Ma uit la poze si parca nu-mi vine sa cred cat de mult te-ai schimbat!
  Felicitari inca o data!
  Ma uimeste ambitia ta 🙂 Esti un exemplu pentru noi toti!
  Sper ca toate dorintele sa ti de indeplineasca!

  1. Draga Ella,
   În poza din 2011 aveam 102 kilograme. Acum am 54. Am dat 48 kilograme, deci pot spune că am dat un om jos de pe mine. M-am schimbat foarte mult, de fapt am redevenit ce eram odată.
   Mereu mă uit la pozele cu mine obeză că să nu uit cum arătam şi unde nu mai trebuie să ajung.
   Te pup

 2. Ralucuta,felicitari din suflet pt realizarile din acast an.Iti doresc sa ti se indeplineasca toate dorintele si sa va vedem si in 2013 la fel de veseli,sanatosi si fericiti! Sarbatori binecuvantate sa aveti.

  1. Alinuţa,
   Îţi doresc din suflet sărbători frumoase, liniştite şi bucuroase!
   Să dea Dumnezeu să ne ţină sănătoşi şi împreună şi sigur vom fi şi la anul la fel de veseli.
   Mulţumesc mult pentru felicitări 🙂
   Te pup

 3. Sarbatori fericite Ralucuta si sa-ti dea Dumnezeu sanatate tie si familiei tale.

  Sper sa ajuti multe persoane asa cum m-ai ajutat pe mine, fara sa stii 🙂

  Te imbratisez,
  Lili.

  1. Mulţumesc din suflet pentru urări, draga mea Lili.
   Sărbători cât mai liniştite şi ţie!
   Te îmbrăţişez şi eu cu mare drag şi mă bucur că am reuşit să te ajut (chiar dacă nu ştiu cum).
   Te pup

 4. Buna,Raluca! Felicitari pentru tot! Vreau sa te rog sa imi spui daca la prima consultatie la dna dr ai facut analize de sange sau aparatul acela (l-am vazut in foto) masoara ceea ce trebuie. Ai primit un ‘regim” de prima data?

  1. Bună Carmen,
   La prima întâlnire cu dna dr nu mi-am făcut nici o analiză de sânge, ci doar EKG, analiza corporală completă la aparatul din imagine, măsurarea dimensiunilor, discuţie despre boli… şi regimul alimentar. După ce am slăbit câteva kilograme bune am făcut analizele medicale de sânge şi urină recomandate de dna doctor.
   Mulţumesc mult pentru felicitări.

Lasă un răspuns