Dimineaţă: 150 g mure + 42 g cereale + 32 g stafide + 2 g scorţişoară

Prânz: 300 g mămăligă + 200 g zacuscă

Gustare: 60 g stafide

Cina: dovlecel + ţelină + ardei dulce + mazăre ( am pus într-o tigaie Tefaf , fără ulei, ţelina tăiată feliuţe subţiri. După ce s-a înmuiat puţin am pus ardeiul roşu şi dovlecelul tăiat cubuleţe iar la sfârşit o cutie de mazăre cu tot cu zeamă. Sare, usturoi şi mărar, pătrunjel. 36 calori/100g produs final)

IMG_1556

Sport: ziua 3 cu Carmenuţa

Total : 1367 calorii

Comments

    1. Aşa făcea şi mama mea, niciodată nu am înţeles de ce să adaug apă la mâncărică la fiert când pot folosi zeama aceea.
      De ce le speli, sunt murdare? 🙂 🙂 🙂

  1. E cumva gretoasa zeama, prefer sa le spal sa se duca amidonul ala rezidual (chiar si la cele care au stat in borcan de sticla ,nu numai la alea din metal, pe care le cumpar oricum numai daca nu am alternativa).

    1. Mie nu mi se pare deloc greţoasă, dar aici este deja o problemă de gust, obişnuinţă şi preferinţe. Dar, o să încerc să le spăl şi eu şi să nu mai folosesc zeama, să văd ce iese 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.