O prăjitură de vară, cu cireșe, fără zahăr și grăsimi.
Ingrediente blat: 50 g caju, 50 g migdale, 50 g stafide, 1 linguriță esență vanilie, 50 ml apă
Ingrediente cremă:
2 cutii cremă de brânză light (500 g) și o cutie cremă de brânză Philadelphia light (125 g)
O linguriță esență vanilie și o linguriță esență cafea
Pentru blat, am pasat la robot toate ingredientele, dar le-am lăsat mai măricele. Nu le-am făcut foarte mult.
Le-am tasat apoi foarte bine într-o formă cu diametru de 16 cm.
Separat pentru cremă am amestecat brânza cu îndulcitorul și esențele.
Pe marginea formei de tort, deasupra blatului, am pus jumătăți de cireșe.
Am adăugat ușor crema și am băgat la congelator pentru câteva ore.
O porție de 100 g are 150 calorii.
Nu este un desert foarte dulce.
Este o alegere foarte inspirată pentru vară.
O combinație între fructe și brânză dar ceva foarte asemănător cu înghețata.