Comments

  1. Buna!
    Imi poti spune, te rog, care sunt criteriile pe baza carora iti stabilesti meniul zilnic? In afara de nr de calorii. De ex, daca consumi produsele doar in anumite combinatii sau daca mananci anumite alim doar de un anumit nr de ori pe sapt. Am studiat meniul afisat de tine, dar nu am reusit sa imi dau seama care sunt regulile tale.
    Felicitari pentru rezultate si ambitie! 🙂
    Te pup

    1. Bună Luminița,
      Principiul după care îmi fac meniu este unul foarte simplu: ce am chef să pap.
      Pentru mine este foarte important sa nu mă forțez sau să îmi impun să mănânc ceva. Nu. Mănânc ce am poftă și vreau. Nimic complicat. Doar că respect regula: nu amestec două tipuri de proteine la aceeași masă (adică nu și ouă și brânză, ori una ori alta)
      Să am zilnic și fructe și legume.
      Apoi după cum ai observat numărul caloriilor (acum undeva pe la 1400 dar am și zile cu 1000 sau 1200)
      După aceea procentul de carbohidrați (50-60%), proteine (20-30%) și lipide (10-20%)
      Dar să știi că tot ce aplic acum este ce m-a învățat cu ani în urmă un medic nutriționist, nu am inventat eu nimic 🙂
      Foarte mult sport, pe care îl fac tot cu multă plăcere și chef.
      Cam asta ar fi.
      Sper că am putut să îți fiu de ajutor.
      O duminică frumoasă!
      Pupici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.