IMG_3638Ingrediente: 5 ouă, un broccoli, 6-7  ciuperci mari, 2 cutii mici de pate vegetal (se poate şi fără dar se adaugă mai multe ouă), o jumătate de cană de  orez, un dovlecel verde mărişor, 2 legături ceapă verde, 2 legături usturoi verde, o legătură pătrunjel, una de leuştean, 2 legături mărar, 5 linguri griş, 5 linguri pesmet, ulei de măsline, sare, piper.

Orezul se pune la fiert în apă cu sare (o cantitate orez şi de patru ori cantitatea de apă).Se adaugă dovlecelul tăiat cubuleţe după vreo 10 minute de fiert. Se mai lasă 10 minute şi gata.

Separat se fierb ciupercile şi broccoli. După fierbere le-am băgat la robot pentru  că nu am mai avut răbdare să stau să le toc mărunt. Ciupercile le-am lăsat puţin mai mari.

Ceapa, usturoiul, pătrunjelul, mărarul, leuşteanul le-am tăiat micuţ.

Am amestecat toate ingredientele într-un bol. Am pus ouăle bătute. Am adăugat pateul vegetal şi la final pesmetul, grişul şi uleiul de măsline.

Tava am băgat-o la cuptor la 200 de  grade până compoziţia s-a întărit  (cam 40 de minute a durat)

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.