Paştele a trecut, Sf Gheorghe a trecut, ce motive mai aveţi să amânaţi revenirea la „normal”???

Eu niciunul mai ales că am păpat din toate bunătăţile făcute de mine, au fost foarte bune toate, nu numai ale mele ci şi cele pregătite de mama mea, de mama Eva şi de  sora mea.

Aşa că,  să nu mai amânăm inevitabilul şi pentru ca dezastrul pe cântar să fie minim, revin la mâncarea mea obişnuită.

Micul dejun întârziat nu are cum să nu fie bun: căpşuni şi  ananas:

IMG_3734

Iar nelipsita mea supă cremă de legume conţine săptămâna aceasta: jumătate de kilogram de ciuperci,  două legături de ceapă verde, un dovlecel verde, un broccoli, 3 cepe micuţe (uscate) un ardei roşu, trei fire  tulpină ţelină, trei foi dafin şi trei linguriţe usturoi granule.

Vă ofer imaginea cu oala pe foc:

IMG_3736

După ce au fiert le pasez foarte bine şi adaug mărar, pătrunjel, piper şi gata 🙂

Finalul:

IMG_3753

Comments

  1. Ralucuta, iti multumesc pentru incurajari, mi-au facut foarte bine! De doua zile sunt pe linia de plutire si mi s-a schimbat si starea de spirit. Sunt setata pe pantaloni scurti pentru la vara si o stare de spirit excelenta! Si sunt cu ochii pe tine, muza mea! 🙂

    1. Bună Sânzi,
      Săptămâna aceasta mi-a venit ideea de a face episoade culinare. De fapt episoadele sunt cu idei pentru mic dejun, prânz şi cina.
      Dar pentru asta trebuie să le tot strâng eu cu poze, degustare şi durează ceva.
      Nu ştiu dacă şi cu calorii, dar văd eu pe parcurs.
      Aşa că ai răbdare să strâng măcar 5-6 zile frumoase şi interesante pentru a fi publicate.
      Te pup!

  2. Multumesc mult! Intre timp eu citesc si recitesc toate postarile tale, si de fiecare data ma surprinde o informatie, sau un detaliu interesant pe care nu il vazusem.
    Vreau sa iti spun ca pana acum, dintre toate strategiile de slabire, metoda adoptata de tine mi-a fost cea mai utila. Inca nu am slabit semnificativ, dar simt ca sunt pe calea cea buna pentru ca fac pasi mici in fiecare zi. Si, cel mai important, simt ca nu o iau din loc ca la dietele clasice. 🙂
    Pentru mine e important sa devin echilibrata, sa imi masor portiile – si aici se va vedea ambitia si perseverenta Balantei! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.