Buna,
Este chiar ciulama clasică de ciuperci….bine fără prăjeala clasică.
Fierbi ciupercile în apă cu sare, o ceapă și un morcov. După ce au fiert și le strecori, le tai micuț.
În zeama lor amesteci ușor cu telul, făină. O lași să fiarbă foarte bine. Poți pune puțin iaurt sau smântână slabă pentru un extra gust și cremozitate 😉
La final pui înapoi ciupercile și o papi ușor să nu ți se facă rău 🙂
Pupici
Buna Raluca! Ciulamaua este cea clasica?
Ne dai reteta? ☺multumesc mult
Buna,
Este chiar ciulama clasică de ciuperci….bine fără prăjeala clasică.
Fierbi ciupercile în apă cu sare, o ceapă și un morcov. După ce au fiert și le strecori, le tai micuț.
În zeama lor amesteci ușor cu telul, făină. O lași să fiarbă foarte bine. Poți pune puțin iaurt sau smântână slabă pentru un extra gust și cremozitate 😉
La final pui înapoi ciupercile și o papi ușor să nu ți se facă rău 🙂
Pupici
Multumesc mult.eram curioasa daca ai folosit faina avand in vedere ca ai mancat si mamaliga. ????
Cu plăcere!
Ciulama fără făină, nu știu să fac. Iar ciulama fără mămăligă, nu pot mânca. 🙂