Ingrediente: 8-9 avocado  bine copt, 6 piersici foarte bine coapte, 300 g zmeură (congelată), esență de vanilie, eritrit pentru îndulcit (5-6 linguri), 3-4 linguri cacao.

Pentru ornat: nucă de cocos  și câteva bucăți de smochine

Preparare:

Am curățat avocado și l-am pasat foarte bine cu ajutortul unui mixer vertical.

Am adăugat esența de vanilie și îndulcitorul.

După ce tot avocado s-a transformat într-o cremă fină am împărțit compoziția în 3 părți.

În prima compoziție am pus cacao.

În a doua compoziție am pus zmeura pe care am pasat-o foarte bine.

În a treia compoziție am pus piersicile pe care înainte le-am pasat până s-au transformat într-o pastă delicioasă.

Cu o lingură am pus în formele de înghețată și le-am băgat la congelator.

Tortulețul înghețată l-am făcut în formă cu diametrul de 18 cm. Am așezat cu grijă crema cu zmeură, apoi crema cu cacao și sus crema cu piersici. L-am ornat cu nucă de cocos colorată și smochine tăiate.

Timpul de preparare: maxim 10 minute

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.